Fascination About انگور

متن انگیزشی باران پاییزی برای استوری و کپشن اینستاگرام

در انگلستان عناب را به صورت خشک‌ شده و یا به صورت آب‌نبات‌های طعم‌دار همراه با چای عصر میل می‌نمایند.

میوه براق و زیتونی شکلی دارد که در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می خورد.

عناب در طب سنتی برای کمک به کاهش اضطراب و ایجاد آرامش استفاده می شده است. طبق شواهد علمی، عناب دارای اثرات ضد اضطراب و آرامش‌بخش خاصی در بدن است. استفاده از عصاره‌ی روغن عناب یا مصرف میوه‌ی عناب می‌تواند بر روی سطوح هورمونی بدن‌تان اثرگذار باشد و در سراسر ذهن و بدن‌تان حسی از آرامش و آسایش القا کند.

عناب همچنین حاوی مقدار نسبتاً زیادی پتاسیم است که نقش مهمی در کنترل عضلات و تعادل الکترولیت دارند.

درغیراینصورت هم امکان تهیه عناب خشک درجه یک در تمام طول سال وجود دارد.

صرف نظر از نحوه خوردن عناب، آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات آلی موجود در این میوه، طیف گسترده‌ای از اثرات مثبت را به شما اعطا می‌کنند.

تحقیقات روی موش‌ها نشان می‌دهد که عصاره دانه عناب در جلوگیری از آلزایمر کمک کننده است.

برخی تحقیقات اولیه نشان داده که عناب خطر رسوب چربی در رگ های خونی را کاهش داده و با کاهش چربی خون، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برد.

هزاران سال است که در طب سنتی از دمنوش عناب برای درمان گلودرد استفاده می شود.

برای سرعت بخشیدن در ترمیم شکستگی استخوان از ضماد برگ درخت عناب استفاده کنید.

خیس کرده عناب: تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ دانه مویز دانه گرفته و ۳۰ دانه سپستان و ۱۷ گرم شاخه گل‌دار بنفشه در نیم لیتر عناب پودر شده آب خیس کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف کرده و با ۵۰ گرم شیر خشت و ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا کاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه کرده و بنوشید.

عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده می‌شود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می‌نمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.

وجود الکالوئیدها و ساپونین‌ها در تصفیه خون و سم‌زدایی از خون مؤثر بوده و به‌عنوان آنتی‌اکسیدان در مقابله با عوامل بیماری‌زا در کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید هستند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascination About انگور”

Leave a Reply

Gravatar